UA / RU
Підтримати ZN.ua

З'явилося відео камер спостереження, як Ландік бив дівчину

Телеканал «Інтер» оприлюднив відео камер стеження луганського ресторану «Баккара», які зафіксували, як депутат Луганської міськради, син народного депутата від Партії регіонів Роман Ландік у ніч з 4 на 5 червня бив одну з відвідувачок.

Інцидент почався, нібито, на ґрунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків.

//www.youtube.com/v/SzHLwOJBOc4?version=3


Після побиття дівчина потрапила до лікарні з черепно-мозковою травмою та струсом мозку.

Сам Р.Ландік вчора запевняв, що є у цій сцені постраждалим: «Це брехня! Це я потерпілий. До того ж, ніяких слідчих дій не ведеться. Ніхто ні на кого не нападав. Я просто здав дівчину до міліції: вона била посуд у ресторані. І взагалі, я не стану виправдовуватися, виправдовуються винні. Єдине, не зрозумію, кому це все потрібно».

Нагадаємо, що цього року сім'я Ландіка вже потрапляла у скандальну ситуацію. 12 березня охоронці народного депутата Володимира Ландіка - батька Романа Ландіка - побили інспектора Державтоінспекції. Відповідальності за це охоронці не понесли.

У травні відбулося весілля Р.Ландіка. ЗМІ описували його як одне з найдорожчих за останній час. Наречений отримав у подарунок від свого дядька - народного депутата від Партії регіонів Валентина Ландіка - автомобіль «Бентлі».