UA / RU
Підтримати ZN.ua

Українці обрали головні страви Євро-2012

За результатами голосування, яке тривало три місяці, головною українською стравою майбутнього Чемпіонату Європи з футболу стало сало з часником.

Головною стравою Євро-2012 в Україні визнано сало з часником. До такого рішення прийшли українці після трьох місяців голосування за ТОП-10 страв Євро-2012.

Так, десятка кращих страв виглядає наступним чином: сало з часником (6727 голосів), домашня ковбаса (6632 голоси), вареники з капустою і грибами (6282 голоси), холодець, борщ український, деруни, капусняк запорізький, млинці з сиром, порося, запечене з гречаною кашею, пиріг з яблуками.

У якості журі в конкурсі виступили ресторатори, етнографи, історики і шеф-кухарі.

ТОП-10 кращих страв включать у «Національне меню» ресторанів у містах, приймаючих Євро-2012. !zn

Читайте також:

Кращий бомбардир попереднього чемпіонату Європи не зіграє на Євро-2012

У Харкові вгадувати результати Євро-2012 буде тхір

Рада заборонила куріння і рекламу тютюну на стадіонах під час Євро-2012