UA / RU
Підтримати ZN.ua

Цукерберг купує в Італії замок, що був раніше монастирем

Після медового місяця в Італії Цукерберг вирішив придбати колишній монастир у провінції Асті. Продавець і покупець зійшлися на ціні в 8 мільйонів євро. У замку окрім басейну є і каплиця.

Засновник соціальної мережі Facebook Марк Цукерберг купує замок Лавеццоле (castello di Lavezzole) серед мальовничих пагорбів Ланге в П'ємонті.

Цього літа, проводячи свій медовий місяць в Італії, Марк Цукерберг був покорений місцевою кухнею і винами і вирішив придбати нерухомість у П'ємонті.

Марк і його дружина Прісцилла зупинили свій вибір на замку Лавеццоле (колишньому монастирі) в провінції Асті завдяки його відокремленому розташуванню та красивим пейзажам, що відкриваються довкола.

/system/ckeditor_assets404IMAGE
Federal Department of Foreign Affairs FDFA/eda.admin.ch

Цю новину, опубліковану в тижневику «Novella 2000», підтвердило і агентство нерухомості, що виступає посередником між молодим мільярдером і власником замку, який вже давно виставив його на продаж.

Продавець і покупець зійшлися на ціні в 8 мільйонів євро. У замку в три поверхи знаходиться критий басейн, великий сад і каплиця. !zn

Читайте також:

Цукерберг подарував російському прем'єрові футболку

Начальник зв'язку Таджикистану зажадав викликати до себе Цукерберга

Цукерберг розбагатів за день на 1,8 млрд доларів

Цукерберг вперше прокоментував падіння акцій Facebook