UA / RU
Підтримати ZN.ua

Потяг Hyundai знову зламався пна шляху у Донецьк

Потяг двічі вимушено зупинявся в Полтавській області. За однією з версій, у Hyundai виникли проблеми в гальмівній системі, через які заклинило колесо.

Hyundai «Інтерсіті+» в черговий раз зламався. Потяг № 154, який прямував з Києва в Донецьк, двічі вимушено зупинявся у Полтавській області. Пасажири змушені були чекати дві з половиною години до поновлення руху складу.

Як повідомляє 5 канал, Hyundai (№ 154) зупинився на залізничній станції Гребінки в Полтавській області близько 8:00. За графіком поїзд мав проїхати зупинку ще о 7:14. Втім, за нез'ясованих причин Hyundai уповільнив свій рух - п'ять кілометрів, які залишалися до станції, він їхав 40 хвилин.

За словами провідників, зупинка сталася через проблеми на шляху пересування потяга. За іншою версією, у Hyundai виникли проблеми у гальмівній системі, через які заклинило колесо.

Попередньо потяг повинен був прибути в Донецьк о 12:45, поки вірогідний час затримки - невідомий.

Як відомо, після того, як в Україні встановилася по-справжньому зимова погода, поломки з потягами «Hyundai» відбуваються практично щодня. Швидкісні потяги не витримують морозної зими, ламаються один за іншим і простоюють годинами

Відзначимо, що пасажири швидкісних електропотягів Hyundai «Інтерсіті+», які стали заручниками поломок або несправностей корейських поїтягів, готують масовий судовий позов проти залізничників. !zn

Читайте також:

Янукович обурений ситуацією з потягами Hyundai

«Укрзалізниця» спростувала інформацію про скасування потягів Hyundaі

Колесніков списав проект закупівлі Hyundai на попередників

Колеснікову стало соромно за «Хюндаї»