UA / RU
Підтримати ZN.ua

На прибирання снігу в Києві кинули армію

Солдатів, яких залучили до прибирання снігу в Києві, забезпечили сухим пайком, теплою формою одягу, а також засобами для прибирання снігу. Всього з щорічною стихією борються 1,5 тис. військовослужбовців.

Військовослужбовці Збройних Сил України активно долучилися до ліквідації наслідків складних погодних умов у Києві.

Як повідомляє Департамент преси та зв'язків із ЗМІ Міністерства оборони, до ліквідації наслідків негоди залучено понад 1500 військовослужбовців столичного гарнізону, а також близько 20 одиниць військової техніки, зокрема полкові землерийні машини ПЗМ-2.

На чолі із заступником начальника Генерального штабу ЗСУ генерал-майором Віктором Безпальчук створено групу із взаємодії органів військового управління з Київською міською державною адміністрацією.

- У Києві снігопад викликав транспортний колапс: місто стоїть


Особовий склад, який залучено до ліквідації наслідків негоди, забезпечений сухим пайком, теплою формою одягу, а також засобами для прибирання снігу, зазначили в Міноборони.

У цілому, за даними Міноборони, 11 грудня відповідно до звернень, які надійшли від керівників органів місцевої влади до командирів військових частин і з'єднань ЗС України за місцем дислокації, особовий склад Збройних сил України приступив до ліквідації наслідків негоди в багатьох містах України. !zn

Читайте також:

За чотири дні в Києві випало дві місячні норми опадів


У Києві через негоду оголошено надзвичайну ситуацію

По всій Україні до суботи оголошено штормове попередження


До кінця тижня Україну буде засипати снігом