UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міліція шість разів за день виїжджала заарештовувати вбивцю охоронців «Каравану»

По кожному дзвінку від пильних громадян на затримання передбачуваного вбивці охоронців «Каравану» виїжджають кілька машин міліції. Поки повідомлення не підтвердилися, і злочинець на свободі.

За понеділок, 1 жовтня, до столичної міліції надійшло шість повідомлень від громадян про те, що їм відомо про злочинця, що розстріляв в охоронців в ТРЦ «Караван», повідомив агентству УНН прес-секретар ГУ МВС України в місті Києві Ігор Михалко.

«На кожне повідомлення правоохоронці реагують, але поки не затриманий. Людина, наприклад, повідомляє, що бачила схожого чоловіка. Правоохоронці кидаються, туди приїжджають, але поки не підтверджується», - сказав він.
На уточнююче запитання, скільки правоохоронців виїжджає для перевірки такої інформації, прес-секретар відповів:
«Наприклад, хто перший приїде. У нас працює система «Цунамі» - центр управління нарядами міліції. Тобто черговий направляє, і хто перший. Тобто може приїхала одна патрульна машина, а може відразу дві-три машини. У кожному випадку по-різному. Тобто, хто ближче знаходиться, той і приїжджає, а потім вже слідом за ним може приїхати дві-три машини».
Нагадаємо, 26 вересня в столичному торгово-розважальному центрі «Караван» відвідувач, якого запідозрили у крадіжці, відкрив вогонь з вогнепальної зброї по співробітниках охорони, в результаті чого троє чоловіків загинули на місці. Сам він встиг втекти.
Охоронця, який вижив під час стрілянини, прооперували у Київській лікарні швидкої допомоги. Стан його оцінюється як дуже важкий.
У правоохоронних органах висунули припущення, що вбивцею міг бути чоловік, який мав відношення до силових структур, оскільки характер поранень говорить про те, що він стріляв на ураження.
Гіпермаркет оголосив нагороду - 100 тис. грн за цінну інформацію про злочинця. !zn
Читайте також:
У МВС запевнили, що вбивця охоронців ТРЦ «Караван» не залишав територію України
Вбивцю охоронців «Каравану» шукають серед силовиків
Охоронці ТРЦ «Караван» намагалися чинити опір вбивці
Версія: Вбивцею з ТРЦ «Караван» міг бути кілер з банди Дікаева (ФОТО)