UA / RU
Підтримати ZN.ua

Міліція почала перевірку інформації про побиття «Беркутом» героя фільму про Лук'янівське СІЗО (відео)

Міліція Київської області почала перевірку інформації про те, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» після побиття Максима Подугольнікова невідомими били його ще й у відділенні міліції міста Ірпінь і «пред'являли незаконні вимоги», нібито змусивши відмовитися від своєї заяви.

За фактом побиття героя скандального фільму про Лук'янівському СІЗО «Лук'янівка. Тюрма № 1» Максима Подугольнікова проводиться перевірка. Про це повідомила персс-служба міліції Київської області.

Наразі в ГУМВС України в Київській області перевіряють інформацію про те, що співробітники спецпідрозділу «Беркут» після побиття Подугольнікова невідомими били його у відділенні міліції в місті Ірпінь.
«У разі підтвердження факту побиття та неприйняття заяви або інших протизаконних дій стосовно Подугольнікова винні будуть покарані згідно з чинним законодавством», - повідомили в міліції.
Як відомо, сьогодні з'явилася інформація про побиття невідомими одного з героїв журналістського розслідування про корупцію в Лук'янівському СІЗО Подугольнікова.
//www.youtube.com/v/DJSIuSRcmkw?version=3&feature=player_embedded
Він повідомив, що співробітники спецпідрозділу міліції «Беркут», які прибули на місце події, навіть не опитали свідків, проте забрали його у відділення міліції в місті Ірпінь, почали бити і пред'явили незаконні вимоги. За словами чоловіка, міліціонери вимагали від нього відмовитися від своєї заяви, що він згодом і зробив. !zn
Читайте також:
Побито героя фільму «Лук'янівка. Тюрма № 1», який розповів про корупцію в СІЗО (відео)
Прокуратура шукає автора фільму «Лук'янівка. Тюрма № 1» не як обвинуваченого, а як свідка (відео)
Ув'язнений втік з Лук'янівського СІЗО, коли охорона спала
Глава пенітенціарної служби: Фільм «Лук'янівка. Тюрма № 1»- це фотомонтаж (відео)
З Лук'янівського СІЗО втік ув'язнений, який «не представляє небезпеки для суспільства»
Колишні ув'язнені назвали «показухою» демонстрацію «комфортних умов» у Качанівській колонії (відео)