UA / RU
Підтримати ZN.ua

Харківський метрополітен закупив табличок на два мільйони гривень

На вимогу УЄФА, харківський метрополітен закупив інформаційні таблички на суму понад два мільйони гривень. Середня вартість за штуку близька до ціни квадратного метра житла у передмісті Харкова.

За результатами тендеру, який було проведено 15 лютого, харківський метрополітен уклав договір на виготовлення 465 інформаційних табличок вартістю понад два мільйони гривень, йдеться в повідомленні Вісника державних закупівель.

"Таблички має бути поставлено до травня на виконання вимог УЄФА щодо того, що в метро всі найменування повинні бути українською та англійською мовами", - йдеться в повідомленні.

Замовлені таблички з назвами станцій розмірами 190х35 см, маршрутні розмірами 465х30 см і пересадочні 105х85см, які повинні розміщуватися на шляхових стінах.

«Основа має бути з композитного листа сірого кольору. Окантовані таблички анодованим П-подібним профілем для композитних панелей і самоклейкою плівкою Abery різних кольорів залежно від лінії метро. Літери виконуються з акрилового скла білого кольору», - йдеться у тендерній документації.

Середня вартість табличок, площа яких менше одного квадратного метра, складе більше п'яти тис. грн. за штуку, що близько до ціни квадратного метра житла у передмісті Харкова.

Нагадаємо, у 2010 році Харківський метрополітен замовив виготовлення 10 лавочок по 63 тисяч гривень кожна. !zn

Читайте також:

Генсек УЄФА порадив українцям вчити англійську мову

У тролейбусі та метро можна буде проїхати за квитком на Євро

У 2013 почнуть будувати метро на Троєщину