UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фаната «Динамо» хочуть посадити на чотири роки за Шухевича

Фанату ФК «Динамо» (Київ) Андрію Кореновському офіційно висунули звинувачення за побиття колишнього водія клубу Андрія Саламатова, який намагався зірвати банер із зображенням Романа Шухевича на матчі «Динамо» - «Карпати».

А.Кореновському висунули звинувачення у хуліганстві, яке передбачає 4 роки позбавлення волі або 5 років обмеження свободи у виправному центрі.

«Викликали на суд і сказали, що порушено кримінальну справу. Мені пред'явили звинувачення у побитті Андрія Саламатова. Сказали, що на плівці нібито видно, що я його раз вдарив. Але насправді я кинувся відтягувати своїх хлопців від нього, і не бив його. На плівці все змазано, не видно чітко, хто його бив», - сказав А.Кореновський.

Як вже повідомлялося, серед уболівальників багато хто вважає, що А.Кореновському пред'явили звинувачення у першу чергу за кричалку «Спасибі жителям Донбасу ...».

«Мене затримали тільки тому, що всі мене знають, я складаю і кричу у рупор гасла за нашу команду. Решту людей, які били Саламантова не можуть знайти" - повідомив він.

А.Кореновський заявив, що не кричав у мегафон «Спасибі жителя Донбасу ...».

«На стадіоні дійсно кричали такі слова, але я розумів, що вони могли спровокувати хвилю агресії, тому не підтримав їх. Я не кричав таке у мегафон. І намагався заспокоїти фанатів, які були поруч. Але було пізно, весь стадіон підхопив гасло», - сказав фанат.

Нагадаємо, водій «Динамо», який спробував зірвати банера з Бандерою і Шухевичем, був побитий фанатами під час матчу «Динамо» - «Карпати» у п'ятому турі Прем'єр-ліги.