UA / RU
Підтримати ZN.ua

До міліції зателефонувало вісім людей, «що впізнали» вбивцю охоронців «Каравану»

Київська міліція отримала вісім повідомлень від жителів міста, які знають людей, схожих на вбивцю охоронців «Каравану». Вся інформація перевіряється. За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн.

У київську міліцію надходять дзвінки від жителів міста з інформацією, щодо розстрілу охоронців у ТРЦ "Караван", повідомив начальник управління зв'язків з громадськістю МВС України Володимир Поліщук.

"Є вже 8 повідомлень у київську міліцію, в яких йдеться про те, що їм відомо, хто ця людина, що він схожий на якусь іншу людину. Вся ця інформація перевіряється", - сказав він в ефірі "5 каналу" в четвер ввечері.

За словами Поліщука, називати чоловіка, про якого в четвер вранці говорив міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко, підозрюваним можна буде "на 100% після того, коли він буде затриманий і коли будуть проведені всі необхідні експертизи".

- Глава МВС вважає, що охоронці «Каравану» загинули через своєї помилки

Начальник УСО МВС також висловив припущення, що зловмисник міг мати причини, через які не бажав зустрічі з правоохоронцями: "Ймовірно, чоловік побоявся зустрічі з працівниками міліції ... Працівники охорони супермаркету не повинні були проводити будь-які огляди, не просити його показувати кишені, а повинні були терміново дзвонити в міліцію ".

"Можливо, ця людина має проблеми із законом, можливо, зброя, яка була при ньому, також "засвітилася" у скоєнні якихось злочинів", - підсумував Поліщук.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень у Києві охоронець ТРЦ "Караван" на вулиці Луговій помітив, що один з відвідувачів вкрав товар, після чого запропонував йому пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім сховався. Оболонський райвідділ міліції порушив кримінальну справу.

За інформацію, яка допоможе в розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис. грн. !zn

Читайте також:

Версія: Вбивцею з ТРЦ «Караван» міг бути втікач кілер з банди Дікаєва (ФОТО)

Керівництво ТРЦ «Караван»: Загиблі охоронці діяли у вищій мірі професійно (ВІДЕО)

В інтернеті з'явилося ВІДЕО з кімнати убитих охоронців ТРЦ «Караван»


Міліція встановила особу вбивці охоронців ТРЦ «Караван» (ВІДЕО)


Вбивця охоронців в ТЦ «Караван» міг бути представником силових структур (ВІДЕО)

За інформацію про вбивцю охоронців у торговому центрі оголошено нагороду в 100 тисяч

У київському ТРЦ «Караван» грабіжник убив трьох охоронців