UA / RU
Підтримати ZN.ua

Дістатися Севастополя потягом стало майже неможливо

Керівництво Придніпровської залізниці тимчасово змінило маршрут руху кількох пасажирських поїздів напрямком до Севастополя.

Керівництво Придніпровської залізниці тимчасово змінило маршрут руху кількох пасажирських поїздів напрямком до Севастополя.

У ДП «Придніпровська залізниця» повідомили, що у зв'язку з роботами з реконструкції автодорожнього моста біля залізничного вокзалу Севастополь потяги № 39/40 Севастополь - Київ, № 17/18 Севастополь - Москва з 18 червня і № 269/270 Санкт-Петербург - Севастополь з 26 червня тимчасово курсуватимуть до Сімферополя.

20 червня на Придніпровській залізниці також змінюється розклад руху чотирьох пасажирських потягів.

У зв'язку з необхідністю технічного обстеження лоцманського тунелю в Дніпропетровську потяги № 222 Київ-Керч, № 52 Саратов-Варна, № 496 Мінськ-Євпаторія, № 248 Київ-Євпаторія тимчасово слідуватимуть через вокзал Дніпропетровськ-Головний, а не Дніпропетровськ-Південний, як раніше.

Як зазначають залізничники, квитки, придбані на ці поїзди, дійсні. Придніпровська залізниця власним автотранспортом забезпечить перевезення пасажирів з вокзалу Дніпропетровськ-Південний на вокзал Дніпропетровськ-Головний.

Нагадаємо: «Укрзалізниця» переглядає організацію руху пасажирських поїздів для того, щоб зосередитися на розвитку найпопулярніших напрямків.

Із уведенням нового графіка руху поїздів на 2012-2013 роки, нічні потяги на маршрутах між Києвом, Львовом, Харковом і Донецьком не буде скасовано.

Також нагадаємо, що восени минулого року в Севастополі була схожа ситуація. Так, було обмежено рух потягів у севастопольському напрямі. Потяги доходили до Сімферополя і пасажири змушені діставатися до Севастополя на автобусах і таксі. !zn

Читайте також:

Журналісти покаталися на Hyundai: Потяг хитає, Wi-Fi не працює, шумоізоляція низька

«Укрзалізниця» пообіцяла не включати чай у вартість квитка без згоди пасажира

Продаж залізничних квитків через нову інтернет-систему «Укрзалізниці» стартує 21 травня

У кінці травня у швидкісних потягах з’явиться інтернет