UA / RU
Підтримати ZN.ua

Азаров з жалем «відмовився від ковбаси та сосисок»

Прем'єр-міністр України Микола Азаров заявляє, що «відмовився від ковбаси та сосисок» і перейшов на натуральні продукти.

Про це він заявив у вівторок, 13 грудня, на брифінгу після відвідин ДП «Укрметртестстандарт».

Відповідаючи на питання журналістів про те, як він визначає якість товарів, які купуються ним, і де він їх купує, М.Азаров сказав: «А ніяк я не визначаю, на превеликий жаль. Там купую, де і ви купуєте. Це ті ж самі ринки, ті ж самі магазини, і до певного часу я сподівався, що все це якісне».

При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості.

«На превеликий жаль, я взагалі відмовився від ковбаси, від сосисок і перейшов тільки на натуральні продукти. Хоча і в натуральних продуктах може бути все, що завгодно. Так що разом ми з вами будемо боротися за якість продуктів», - зазначив М.Азаров.

Нагадаємо, що 64-річний М.Азаров відомий підвищеним інтересом до овочів, зокрема, до капусти. Раніше він заявляв, що самостійно вирощує на двох сотках біля свого будинку капусту «без жодних хімікатів».