UA / RU
Підтримати ZN.ua

Туман на біатлонній трасі у Сочі змінився снігопадом

Перенесені через туман на 18 лютого чоловічі індивідуальні перегони знову опинилися під загрозою зриву: Червону Поляну накрили сильні снігопади.

© tacopshq.com
© tacopshq.com
© tacopshq.com
© tacopshq.com
© tacopshq.com

Провідні біатлоністи світу, які кваліфікувалися в індивідуальні перегони Сочі-2014, опинилися у нелегкій ситуації: готуючись до відповідального змагання на 16 лютого, у підсумку, так і не зуміли вийти на старт - ні у призначений час, ні наступного дня.

На шляху олімпійців став непередбачуваний гірський клімат Сочі - туман накрив Червону Поляну і трасу "Лаура", через що неможливо було проводити змагання.

Після чергового перенесення перегонів на 18 лютого, вони знову опинилися під загрозою зриву - вночі низку районів Сочі накрив снігопад, який рясно посипав снігом всі олімпійські траси. Організатори приступили до екстреного прибирання, і швидше за все, перегони, призначені на 12:30 за київським часом, відбудуться.

Примітно, що останні кілька днів спортсмени - представники лижних дисциплін і сноуборду - скаржилися на відсутність снігу та на погано підготовлені траси.

Згідно з прогнозом погоди, 18 лютого у Червоній Поляні, де відбуваються більшість лижних дисциплін, очікується +6-8 градусів, а також невеликий дощ. !zn

Читайте також:

Літній настрій на зимових Олімпійських іграх у Сочі

Геолог і журналіст пояснив, чому для зимових Ігор в Росії обрали субтропічне Сочі