UA / RU
Підтримати ZN.ua

Журналісти впізнали бритоголових "антифашистів" від Партії регіонів

Провокації на мітингу опозиції влаштували спортсмени з Білої Церкви. Серед нападників помітили представників "Молодих регіонів".

Журналістам вдалося впізнати одного з бритоголових молодиків, який брав участь у побитті журналістки Ольги Сницарчук і фотографа Влада Соделя в суботу, 18 травня.

Як пише в своєму блозі на "Українській правді" журналіст Дмитро Гнап, йому вдалося дізнатися, що хлопця звуть Титушко Вадим Сергійович, прізвисько серед друзів - "Вадик Румин".

Проживає він у м. Біла Церква (Київська область), є членом білоцерківської спортивного клубу "Будо". Займається єдиноборствами. Цю інформацію підтвердив його друг і напарник по клубу - Назар Мазуркевич. Де зараз знаходиться Титушко, Мазуркевич не знає.

За інформацією ЗМІ, білоцерківські спортсмени охороняли "антифашистський" мітинг Партії регіонів. Після захоплення "свободівцями" на Великій Житомирській БРДМ, вони в супроводі "Беркуту" піднялися на Михайлівську площу і спробували відбити машину. У самій же БРДМ, розмальованій морквинами, за кермом сидів полковник міліції у формі, який встав з місця водія і пішов до своїх. Інших провокаторів "свободівці" витягли з машини.

Як пише на своїй сторінці в Facebook Ігор Незгодний, серед білоцерківських спортсменів був представник "Молодих регіонів" Василь Бойко.

"Антифашист" Василь Бойко
www.facebook.com/Dissidens

Василь Бойко - також "молодий регіонал"
www.facebook.com/Dissidens

Як повідомлялося, міліція відкрила кримінальне провадження у зв'язку з побиттям кореспондента "5 каналу" Ольги Сницарчук під час бійки на вул.Велика Житомирська в Києві в суботу, 18 травня.

Читайте також:

Бритоголові "антифашисти" побили журналістів. Опозиція вималага відставки глави МВС

Провокатори на БТРі спровокували бійку бритоголових "антифашистів" з опозицією

Київський марш "антифашистів" очолив Чечетов