UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський підписав указ про скорочення штату НІСД

Востаннє штат інституту скорочували у березні 2015 року.

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 7 жовтня, підписав указ про реорганізацію Національного інституту стратегічних досліджень (НІСД). Зокрема, йдеться про скорочення чисельності працівників.

"Затвердити граничну чисельність працівників Національного інституту стратегічних досліджень у кількості 234 штатних одиниці", - йдеться в указі №737/2019.

Раніше, у березні 2015 року, указом п'ятого президента України Петра Порошенка кількість співробітників НІСД було скорочено до 260 осіб.

"Кабінету Міністрів України у двотижневий строк визначити умови оплати праці працівників Національного інституту стратегічних досліджень з урахуванням змін в організації його функціонування… Директорові затвердити в установленому порядку структуру і штатний розпис НІСД у межах визначеної граничної чисельності працівників", - зазначається в указі. Він є чинним відсьогодні.

Нагадаємо, у серпні президент звільнив Василя Яблонського з посади тимчасово виконуючого обов'язки директора НІСД і призначив директором інституту раніше звільненого з посади заступника секретаря РНБО Олександра Литвиненка.