UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський зібрав Ставку: розглянули три блоки питань

На засіданні оцінили наслідки ракетної атаки 10 лютого та майбутні плани ворога.

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якої оцінили ефективність протидії сил ППО України сьогоднішній масованій ракетній атаці держави-терориста. Про це повідомила пресслужба офісу президента.

"На засіданні Ставки розглянули ефективність протидії сил ППО України сьогоднішній масованій ракетній атаці держави-терориста. Було дано необхідні доручення щодо ліквідації наслідків ракетних влучань в об’єкти енергетичної інфраструктури", – йдеться у повідомленні.

Окрему увагу приділили питанням захисту українських позицій на Донеччині – в районі Бахмута, Вугледара, а також у районі Кремінної на Луганщині та на інших ділянках фронту, де тривають активні бойові дії. Керівництво розвідки доповіло про дії ворога та його плани на найближчу перспективу.

Читайте також: Виклик для НАТО і терор, який треба зупинити: Зеленський про ракетну атаку 10 лютого

Крім того, учасники засідання обговорили підготовку до проведення наступного засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн з урахуванням домовленостей, досягнутих президентом під час нещодавніх закордонних візитів.

Раніше у Пентагоні повідомили про те, що на наступній зустрічі Контактної групи у форматі "Рамштайн", яка відбудеться 14 лютого, детально обговорять реальні потреби України у озброєнні напередодні річниці початку повномасштабного вторгнення РФ.