UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський виступив із новим відеозверненням

Президент запевнив українців, що формат відеозвернень буде частим, щоб усі розуміли, що відбувається у країні.

Президент України Володимир Зеленський виступив із новим відеозверненням до українського народу, в якому закликав українців мислити критично, логічно та позитивно. Відеозвернення розміщене на сайті офісу президента.

Президент України, який сьогодні відзначає свій 44 день народження, акцентував увагу співгромадян, що держава в режимі 24/7 робить все, щоб людям було мирно, тепло та ситно.

Глава держави нагадав, що завтра відбудеться зустріч радників країн-учасниць Нормандського формату. За його словами, Україна працює над тим, щоб якнайшвидше в даному форматі відбулася і зустріч президентів.

Також Зеленський розповів про ситуацію, пов'язану з посольствами:

"Країни ЄС, а також багатьох інших держав залишають своїх співробітників в Україні, а те, що деякі посольства вивозять частину своїх працівників, зовсім не означає, що ескалація неминуча", - заявив президент.

Володимир Зеленський пообіцяв, що часто спілкуватиметься з громадянами України, бо дуже важливо, щоб усі розуміли, що відбувається в Україні.

У вчорашньому відеозверненні Зеленський розповів, що в Україні розширюють програму "єПідтримка".

Українці віком від 60 років матимуть можливість оплачувати "ковидною тисячею" програми "єПідтримка" рахунки за комунальні послуги.