UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський відповів Медведчуку, який просив Путіна про російську вакцину від коронавірусу

За словами президента, Україні з вакциною допоможе ЄС

Президент України Володимир Зеленський назвав циніком лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука, який попросив у свого кума - президента РФ Володимира Путіна російську вакцину від коронавірусу для України.

Так, на своїй сторінці в Facebook глава української держави запевнив, що Україна отримає надійну вакцину, яка не викликатиме сумнівів у вчених.

«Саме Євросоюз підтвердив, що допоможе Україні отримати справжню вакцину, коли вона з'явиться і не буде викликати сумнівів у вчених. Тому не раджу дуже вірити в передвиборні "ініціативи" окремих циніків, які вже вакцинувалися неперевіреними засобами », - написав Зеленський.

За словами президента, саміт пройшов «з величезним взаємною повагою і зацікавленістю», а Україна «впевнено йде до повноправного членства в ЄС». Також він підкреслив, що Україна отримає «промисловий безвіз» і «відкрите небо».

Нагадаємо, за словами Медведчука, відпочиваючи з родиною в включеному Криму , він вакцинувався російською вакциною від COVID-19. Сім'я і він сам «добре перенесли» щеплення. Також він назвав російську вакцину "найнадійнішим засобом" від коронавірусу на сьогодні.