UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський розповів, чого очікує від республіканців та президентства Трампа

Президент заявив, що йому зрозумілі «загальні речі» щодо плану Трампа з приводу завершення війни.

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

Президент Володимир Зеленський прокоментував можливу перемогу кандидата у президенти США Дональда Трампа на виборах у листопаді та відносини Києва із Республіканською партією. На пресконференції він заявив, що потенційне президентство Трампа ще зарано коментувати, а Україна має двопартійну підтримку від Сполучених Штатів.

Зеленський додав, що під час саміту НАТО у Вашингтоні він зустрічався з багатьма американськими губернаторами-республіканцями. За його словами, вони з повагою ставляться до України. Президент підкреслив, що відповідні відносини із Республіканською партією Київ розвиватиме незалежно від результатів виборів у листопаді.

Читайте також: “Такому насильству немає виправдань” — Зеленський відреагував на замах на Трампа

Також Зеленський заявив, що йому зрозумілі «загальні речі» щодо плану Трампа з приводу завершення війни в Україні. За його словами, українська влада «буде працювати» із кандидатом від республіканців, якщо той переможе на виборах.

«Я цього не боюсь», — додав президент.

Раніше Зеленський заявив, що Трамп повинен оприлюднити свій план швидкого припинення війни з Росією, а він особисто готовий з ним зустрітися. Президент додав, що українці мають знати, чого їм чекати восени — підтримки, чи втрати.