UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський провів нараду у Житомирі щодо зміцнення кордону з Білоруссю

Президента поінформували про готовність до оборони та захисту території.

Президент України Володимир Зеленський провів нараду під час візиту до Житомирської області, де обговорили зміцнення державного кордону з Білоруссю.

Про це президент повідомив у Telegram.

"Під час координаційної наради на Житомирщині обговорили багато важливих питань. Соціально-економічна ситуація в регіоні, заходи щодо зміцнення державного кордону, облаштування фортифікаційних та оборонних інженерних споруд", - написав Зеленський.

Президент під час наради заслухав інформацію про стан готовності підрозділів тероборони, перепідготовку та підвищення кваліфікації особового складу для військових частин та десантно-штурмових військ. Також було обговорено тему забезпечення життєдіяльності Житомира та оборонних заходів в умовах військового стану.

Читайте також: Україна не віддасть Бахмут – Зеленський назвав причину

Як повідомлялося, до Житомира з візитом прибула прем'єр-міністр Естонії Кая Каллас. Президент України та прем'єр-міністр Естонії підписали спільну декларацію про підтримку української формули світу, створення спеціального міжнародного трибуналу зі злочину агресії, підтримку членства України в ЄС та НАТО.