UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський прибув з робочою поїздкою на Херсонщину

Президент побуває на тимчасовій адмінмежі з окупованим Кримом та ознайомиться з поточною ситуацією.

Президент України Володимир Зеленський розпочав робочу поїздку до Херсонської області, повідомляє пресслужба президента.

"Глава держави відвідає передові позиції українських військових на тимчасовій адмінмежі з окупованим Кримом, де ознайомиться з оперативною обстановкою та поспілкується з військовослужбовцями", - йдеться в повідомленні.

У Херсоні Зеленський проведе нараду щодо безпекової ситуації на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримським півостровом у Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Одеській та Миколаївській областях.

Читайте також: "Існує постійна загроза, тому що в нас йде війна", – Зеленський про відведення російських військ від кордонів України

Нагадаємо, що перед цим Володимир Зеленський відправився в Донбас, щоб зустрітися з військовими на передовій. Це відбулось 8 квітня у рамках робочої поїздки. Гарант відвідав позиції на передньому краї оборони, де було зафіксовано найбільшу кількість порушень режиму всеосяжного та сталого припинення вогню.

Президент вручив українським захисникам державні нагороди та цінні подарунки. Він також пообідав разом з військовослужбовцями у солдатській їдальні. Президент відзначив високу якість страв, якими годують військових.