UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський обіцяє оприлюднити "План перемоги" після узгодження з партнерами

Президент чекає реакції всіх партнерів.

Президент Володимир Зеленський пообіцяв показати стратегію подальших дій після того, як будуть зрозумілі позиції партнерів та реальні можливості, якими вони можуть посилити Україну.

За словами президента, він погодив графік перемовин на тиждень з партнерами, яким буде презентовано план перемоги.

"Важливо, що перспектива загалом має бути зрозумілою для кожного в нашій країні. Ми пропонуємо нашим партнерам визначитись, як вони бачать завершення цієї війни, місце України саме у глобальній архітектурі безпеки, а також – зі спільними кроками, які можуть поставити цю війну на курс до завершення", - наголосив Зеленський у вечірньому відеозверненні.

Читайте також: Лукашенко заявив про завершення «денацифікації» України та запропонував план переговорів

За словами президента, на наближчому засіданні "Рамштайну" українське керівництво переконуватиме партнерів в необхідності посилення саме в ці осінні місяці, оскільки ситуація на донецьких напрямках лишається важкою. Бригадам необхідна достатня комплектація технікою та далекобійністю, що стане "кращим заспокійливим для Росії" і підштовхне ситуацію до миру. 

Раніше повідомлялося про те, що під час засідання "Рамштайну" Україні можуть запропонувати конкретні кроки по членству в НАТО