UA / RU
Підтримати ZN.ua

Зеленський дав Сирському доручення щодо ППО

Структуру систем ППО оновлять.

Президент Володимир Зеленський провів дві великі наради - у Полтаві та Харкові і обговорив посилення ППО в цих та інших регіонах. він доручив головкому Сирському та іншим командувачам представити оновлену структуру роботи систем ППО й нові запити для партнерів – що необхідно забезпечити до кінця поточного року.

Зеленський привітав воїнів Сил спеціальних операцій з професійним святом, відзначивши їх за участь у боях за Донецький аеропорт, в Гостомелі, Херсонщині, Харківщині та Донеччині. Проте всі їх досягнення можна буде розкрити після війни, додав Зеленський. 

Президент під час наради у Харкові візначив, що уряд працює над ліквідацією дефіциту в енергетиці, над проходженням зими вже сьогодні. 

Читайте також: ППО збила керовану авіаракету та майже всі "шахеди" - Олещук

На нараді в Полтаві Зеленський зустрівся з предстанвиками бізнесу, які готові пропонувати нову продукцію. Президент пообіцяв збільшувати держзамовлення та підтримувати вітчизняне виробництво.

 "Вся наша українська продукція – і військова, і цивільна, – кожне робоче місце – усе це допомагає Україні вистояти", - зауважив Зеленський.

За даними Генштабу, протягом 29 липня  на фронті вже відбулося 99 бойових зіткнень. Найбільше атак росіяни здійснили на курахівському, покровському та торецькому напрямках.