UA / RU
Підтримати ZN.ua

Завтра в Україну приїде прем'єр Словаччини

Управління Державної охорони попереджає про обмеження руху в Києві

У п'ятницю очікується офіційний візит прем'єр-міністра Словацької Республіки Едуарда Хегер в Україні. У зв'язку з цим очікуються обмеження дорожнього руху в Києві. Про це попереджає Управління державної охорони України.

«Інформуємо про можливі незначні обмеження дорожнього руху 28 травня в центральній частині міста і на деяких вулицях Дарницького району Києва в зв'язку з офіційним візитом в Україну прем'єр-міністра Словацької Республіки Едуарда Хегер», - повідомило управління.

Крім того, з Хегер в складі делегації прибудуть міністр оборони Словаччини Ярослав Надь і міністр закордонних і європейських справ Словаччини Іван Корчок.

Раніше глава МЗС України Дмитро Кулеба в Twitter повідомив, що візит прем'єр-міністра Словаччини Едуарда Хегер очікується 27 травня.

«Ключові теми нашої зустрічі з прем'єр-міністром Словаччини Едуардом Хегер - торгівля, інвестиції, енергетична безпека, інфраструктурні проекти. Україна і Словаччина залишаються надійними партнерами і друзями. Будемо раді вітати пана прем'єр-міністра через два тижні в Україні», - написав він.