UA / RU
Підтримати ZN.ua

З'їзд БПП прийняв рішення про участь у виборах в об'єднані територіальні громади

Питання про нового лідера партії БПП на з'їзді не обговорювалося. Відклали на майбутнє.

З'їзд партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність" проходив в закритому режимі, без представників преси.

"Сьогодні на з'їзді не обговорювалося питання щодо керівника партії. Ми думаємо обговорити це питання на одному з наступних з'їздів", - повідомив керівник секретаріату партії БПП, народний депутат Максим Саврасов.

Він зазначив, що для з'їзду, на якому буде обговорюватися питання обрання керівника політсили, буде орендовано більше приміщення і туди запросять журналістів.

За словами Саврасова, з'їзд прийняв рішення про участь у виборах в об'єднані територіальні громади місцевих організацій партії, які пройдуть 4 грудня, а також у перших виборах депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад та відповідних сільських, селищних, міських голів 11 і 18 грудня.

Читайте також: Депутат від БПП придбав у екс-бухгалтерки сім'ї Луценка скандальну нерухомість на Печерську – ЗМІ

Нагадаємо, що 26 травня 2016 року Віталій Кличко написав заяву про складання повноважень голови партії БПП у зв'язку зі вступом в силу нового закону про державну службу. Він повідомив, що вже передав заяву на розгляд політради та з'їзду партії. При цьому мер Києва не назвав конкретних дат.

3 червня президент України Петро Порошенко заявив, що партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" розглядає кілька кандидатур на посаду нового керівника політичної сили.