UA / RU
Підтримати ZN.ua

З 15 липня поліція переходить в режим підвищеної готовності

За правопорядком під час виборів стежитимуть 70 тисяч правоохоронців.

Нацполіція планує залучити до охорони правопорядку під час проведення позачергових виборів в Раду 70 тис. осіб особового складу, а також курсантів. Про це повідомив у четвер, 27 червня, голова поліції Сергій Князєв під час зустрічі з делегацією Місії ОБСЄ/БДІПЛ зі спостереження за позачерговими парламентськими виборами в Україні. Про це інформує прес-служба поліції.

За його словами, з 15 по 28 липня поліція переходить в режим підвищеної готовності щодо забезпечення громадського порядку.

"Від Нацполіції до охорони безпеки на виборах плануємо залучити 70 тис. осіб особового складу, а також курсантів. Про всі випадки, пов'язані з виборами, буде повідомлено поліції на місцевому рівні, яка буде звітувати в Координаційний штаб МВС, який буде інформувати ЦВК. Загалом, інтерактивна карта з усіма інцидентами доступна на сайті МВС. Залишаємося відкритими для обміну інформацією щодо виборчого процесу, включаючи співробітництво з Громадянською мережею "Опора", - зазначив Князєв.

Нагадаємо, під час проведення президентських виборів 31 травня до охорони порядку залучили 130 тисяч поліцейських особового складу МВС.