UA / RU
Підтримати ZN.ua

Єфремов запропонував запросити Януковича до Ради вже восени

Лідер фракції ПР упевнений, що 5 липня президент зможе сказати депутатам тільки "усього найкращого", тому запрошувати його немає сенсу.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов запропонував заслухати президента Віктора Януковича в парламенті не в останній день роботи 2-ї сесії, а у день відкриття наступної - у вересні.

"Не бачу сенсу запрошувати президента у п'ятницю (5 липня - прим. ред.), перед закриттям сесії. Що він зможе сказати депутатам? Тільки "усього найкращого". Тому вважаю, що є сенс запросити президента на початку третьої сесії, коли всі будуть налаштовані на роботу і тоді президенту буде що сказати депутатам", - заявив Єфремов під час погоджувальної ради 1 липня.

У той же час, лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк закликав заслухати Януковича замість години запитань до уряду, запланованої на 5 липня.

Він нагадав, що на зустрічі лідерів фракцій і президента було домовлено, що глава держави виступить перед депутатами в день закриття чергової сесії.

"У нас на п'ятницю заплановано годину запитань до уряду, але сенсу слухати уряд немає ніякого", - сказав Яценюк. Він звернувся до спікера Володимира Рибака з проханням запросити замість цього Віктора Януковича.

Голова фракції "Свобода" Олег Тягнибок також підтримав цю пропозицію.

Нагадаємо, з 2 по 5 липня пройде останній пленарний тиждень другої сесії Верховної Ради сьомого скликання. Після цього депутати підуть на канікули" до осені. !zn

Читайте також:

Яценюк після "відвертої розмови" з Януковичем побачив його намір зробити крок до свободи Тимошенко

Рибак озвучив "історичну місію" Януковича - об'єднати країну

Янукович другий рік поспіль відмовився виступати перед депутатами, опозиція влаштувала у Раді демарш

Послання Януковича до Ради: Україні вдалося стримати негативний вплив європейської депресії