UA / RU
Підтримати ZN.ua

Єфремов: Парламент працюватиме до президентських виборів, а далі буде видно

Регіонали вважають, що доля парламенту нинішнього скликання стане зрозумілою після президентських виборів 2015 року.

Верховна Рада України сьомого скликання точно працюватиме до чергових президентських виборів. Таку думку в інтерв'ю РІА Новини висловив лідер парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов. "Парламент цього скликання допрацює до 2015 року, а далі буде видно", - сказав він.

Голова фракції визнав, що часто у Партії регіонів не виявляється необхідної кількості голосів для прийняття рішень. "Ні для кого не секрет, що у фракції Партії регіонів лише 207 голосів. А після того, як ми прийняли рішення голосувати персонально, і ми його виконуємо здебільшого, частина людей перебуває у відрядженнях, частина хворіє, у нас в залі присутні ще менше людей. Часом у нас навіть не вистачає голосів, коли є і КПУ, і ми", - сказав Єфремов.

У той же час, він зазначив, що регіонали не ведуть роботу з депутатами від опозиції про перехід у більшість. "Ми не працюємо у цьому напрямку, і я, як керівник фракції, не займаюся перетягуванням інших депутатів у свою фракцію. Якщо у когось з'явиться таке бажання, ми розглянемо, що це за людина і приймемо відповідне рішення", - підкреслив лідер парламентських регіоналів.

Як відомо, парламентські вибори в Україні відбулися 28 жовтня 2012 року, термін повноважень Ради становить п'ять 5 років. У 2015 році в Україні повинні відбутися чергові президентські вибори. !zn

Читайте також:

Регіонали хочуть на референдумі розпустити Раду і провести вибори за мажоритаркою

Серед опозиції у Кличка - найвищі шанси перемогти Януковича у другому турі

Регіонали вже вирішили, що за президентство Янукович битиметься з Тягнибоком

Янукович про розпуск Ради: Ми не такі багаті, щоб постійно проводити вибори