UA / RU
Підтримати ZN.ua

Ярош очолив штаб ДУК "Правий сектор"

Ярош виступає з рекомендацією провести всеукраїнський з'їзд "Правого сектора" у січні 2016 року.

Дмитро Ярош очолив ДУК "Правий сектор".

Колишній лідер національного руху "Правий сектор" Дмитро Ярош заявив про згоду очолити штаб українського добровольчого корпусу "Правий сектор".

"Я з вдячністю приймаю цю пропозицію та заявляю про те, що беру на себе командування Штабом Корпусу, 5-м, 8-м батальйонами і батальйоном "Госпітальєри". Нарада щодо подальшої діяльності Корпусу буде проведена найближчим часом", - написав він на своїй сторінці в Facebook в п'ятницю, 13 листопада.

При цьому Ярош зазначив, що не бачить своєї участі в будь-яких інших політичних і громадських організаціях, оскільки "нічого краще "Правого сектора"... у двадцять першому столітті українці не створили".

Читайте також: Ярош заявив про складання повноважень лідера "Правого сектору"

Крім того, Ярош виступає з рекомендацією провести всеукраїнський з'їзд "Правого сектора" у січні 2016 року, а також невідкладно створити робочу групу по підготовці до нього.

КоментарМоя відставка з посади Провідника НВР ПС викликала неабиякий резонанс не тільки серед членства Руху, але й сер...

Posted by Дмитро Ярош on 13 ноября 2015 г.

11 листопада Ярош склав з себе повноваження лідера національного руху "ПС".

"Я ... складаю з себе повноваження провідника НОД ПС, залишаючись націоналістом, державником і революціонером", - написав він на своїй сторінці в Facebook.