UA / RU
Підтримати ZN.ua

Янукович віддав розпорядження збільшити штат своєї адміністрації

В адміністрації утворено головне управління з питань зовнішньополітичних та інтеграційних процесів замість управління з питань європейської інтеграції.

Штат адміністрації президента України збільшиться на 10 осіб - до 559. Відповідний указ №369/2013 "Про внесення змін до указу президента України від 5 квітня 2011 року №352" за підписом глави держави Віктора Януковича оприлюднено на президентському сайті в п'ятницю, 5 липня.

Згідно з документом, чисельність працівників адміністрації затверджено в кількості 559 штатних співробітників.

Крім того, в адміністрації утворено головне управління з питань зовнішньополітичних та інтеграційних процесів замість управління з питань європейської інтеграції.

Нагадаємо, що на початку 2013 року завершилася реорганізація адміністрації президента, в результаті якої кількість чиновників зросла на 5%. У той же час, як повідомив глава адміністрації Сергій Льовочкін, до збільшення витрат на її утримання це призвести не повинно.

"Всі вищеперелічені зміни призведуть до незначного, в межах 5%, збільшення чисельності АПУ, без збільшення витрат на його утримання. В цілому ж, оптимізація структури Адміністрації покликана відповідати тим суспільно-політичним завданням, які стоять сьогодні перед суспільством та владою в Україні", - зауважив тоді глава адміністрації. !zn

Читайте також:

Янукович закінчив реорганізовувати свою адміністрацію

Адміністрація Януковича і Нацбанк в 2012 році "скупилися" більш ніж на мільярд гривень

В адміністрації Януковича пояснили, чому тепер буде займатися Портнов