UA / RU
Підтримати ZN.ua

Янукович привітав короля бельгійців Філіпа зі вступом на престол

Український президент згадав про візит тоді ще принца Філіпа в Київ на чолі економічної місії у листопаді 2010 року і побажав йому успіхів у державних справах.

Президент України Віктор Янукович привітав нового короля бельгійців Філіпа зі вступом на престол.

"Від імені народу України та від мене особисто прийміть щирі вітання з нагоди Вашого вступу на престол в день національного свята Королівства Бельгії", - йдеться у привітанні глави держави, розміщеному на його сайті.

"Із задоволенням згадую нашу зустріч під час Вашого візиту в Україну на чолі економічної місії у листопаді 2010 року", - підкреслив Янукович.

Президент висловив переконання, що конструктивні і дружні відносини між Україною та Бельгією і надалі будуть всебічно розвиватися і наповнюватися новими взаємовигідними проектами.

"Бажаю Вам, Ваша Величносте, міцного здоров'я і всіляких успіхів у важливих державних справах, а бельгійському народові - добра, злагоди і процвітання", - резюмував він.

Нагадаємо, 21 липня, після майже двадцятирічного правління, король бельгійців Альберт II зрікся престолу на користь свого сина, 53-річного Пилипа. Після короткої церемонії зречення сьомий король бельгійців Філіп приніс присягу в парламенті на вірність конституції і народу і став повноправним монархом. !zn

Читайте також:

У Бельгії змінився король: Альберт II зрікся престолу на користь свого сина Філіпа

У Донецьку побудують храм на честь розстріляного комуністами цесаревича Олексія

Янукович заплатив 100 тис. "сам собі" - за оренду кабінету в "Межигір'ї"

Обама за рік заробив в чотири рази менше, ніж Янукович