UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Впало все»: Тимошенко і Ляшко осоромилися з прямою трансляцією з авто

Політики вирішили зробити стрім прямо з машини, але щось пішло не так.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з головою фракції «Батьківщина» Юлією Тимошенко включилися в ефір Facebook під час поїздки в машині, але один момент телефон випав.

Після цього Тимошенко поставила камеру догори ногами, до того ж закривши половину екрану пальцем, який потрапив в об'єктив.

В ефірі Ляшко розповідав шанувальникам про успіхи агітації і дякував за політичну підтримку Тимошенко, яка сиділа поруч з ним. При цьому лідер Радикальної партії заявив, що вони пам'ятають, як обзивали один одного, і «вибачилися взаємно».

Про свої враження від візиту Чернігівщини Тимошенко розповіла вже головою вниз, після того як Ляшко повернув камеру, щоб політика була краще видно.

Нагадаємо, що Ляшко критикував діяльність Тимошенко на посаді прем'єра (2005, 2007-2010 рр), вимагав забрати у неї громадянство і називав "московської зозулею", у відповідь Тимошенко називала Ляшко "бобиком, чихуахуа Порошенко".

Конфлікт між Тимошенко і Ляшко тривав роками. Але в червні Тимошенко підтримала Ляшка, який висунув свою кандидатуру на дострокових виборах до Верховної Ради в 208 окрузі на Чернігівщині.