UA / RU
Підтримати ZN.ua

Власенко про "тушку" Стаднійчука, що змінив його у Раді: Важко підшукати цензурні слова

За словами Власенка, Тимошенко найближчим часом відреагує на сьогоднішню ситуацію в парламенті.

Колишній народний депутат від "Батьківщини", захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко не здивований тим, що Роман Стаднійчук, який змінив його у Верховній Раді сьогодні поповнив ряди "тушок". Про це він заявив у бесіді з "Коментарі".

При цьому Власенко нагадав, що в той же день, коли "цього пана зареєструвала Центральна виборча комісія", він відразу ж заявив, що Стаднійчук "звільнився з попереднього місця роботи ще 28 лютого, у той день, коли був поданий позов до ВАСУ".

"Ще я про позов не знав, а ця людина вже звільнилася з роботи, щоб зареєструватися депутатом", - сказав Власенко. "Я дав вам фактичну інформацію, висновки робіть самі", - додав він.

"Моя позиція щодо цієї людини не змінилася. Мені просто складно цю ситуацію коментувати, тому що вона стосується особисто мене, і важко підшукати цензурні слова для того, щоб описати це все", - заявив Власенко.

Також він висловив упевненість, що Тимошенко найближчим часом відреагує на сьогоднішню ситуацію у парламенті.

"Сьогодні у Юлії Володимирівни знаходиться Євгенія Тимошенко. Тому я не виключаю, що сьогодні буде заява Тимошенко з цього приводу, оскільки у неї в тюремній камері є телевізор і вона має доступ до інформації. Я впевнений, що вона знає про все, що відбувається, і вона відреагує. Питання тільки в тому, коли це буде з суто технічної точки зору. Або це буде сьогодні, на що я дуже розраховую, або це буде завтра", - підкреслив Власенко.

Як повідомлялося, у четвер депутати від парламентської більшості під керівництвом спікера Володимира Рибака зібрали альтернативне засідання парламенту на вулиці Банковій.

На цьому засіданні спікером было оголошено про вихід із фракції "Батьківщина" чотирьох депутатів: Олега Канівця, Віталія Немилостивого, Романа Стаднійчука та Ігоря Скосара.

Пізніше Стаднійчук і Немилостивий виступили перед депутатами більшості і підтвердили своє рішення про вихід з опозиційної фракції.

Нагадаємо, депутат Стаднійчук прийняв присягу нардепа 19 березня, після того, як суд позбавив депутатських повноважень захисника Власенка. !zn

Читайте також:

Стаднійчук і Немилостивий підтвердили вихід із "Батьківщини"

Наступник Власенка і його колега підтвердили свій вихід із "Батьківщини"

Рибак оголосив про вихід із "Батьківщини" чотирьох депутатів

Гриценко вважає, що Яценюк "здав" Власенка