UA / RU
Підтримати ZN.ua

Владу Путіна обмежать його ж люди — засновниця Центру стратегічних комунікацій та інформбезпеки

Водночас революції в Росії не варто чекати.

У Російській Федерації сьогодні є ймовірність, що владу президента країни Владіміра Путіна обмежить його ж народ. Про це CNN розповіла засновниця Центру стратегічних комунікацій та інформбезпеки Любов Цибульська. Вона вважає це найкращим сценарієм, можливим у Росії.

"Ми знаємо, що є розкол серед російської еліти... Люди всередині уряду розуміють, що ця війна призведе до колапсу Росії", - цитує видання пані Любов. Водночас вона каже, що революції в РФ чекати не варто.

Коментуючи наступ Росії, експертка розповіла, що окупанти не можуть взяти під контроль українську міста: "Вони б зробили це в Херсоні, але люди продовжують протестувати, люди продовжують опиратися, і в основному , росіяни не знають, що з цим робити. І те ж саме з Маріуполем, Харковом, Києвом".

На думку Цибульської, кінцевою метою Путіна є Київ, але заволодіти місто буде дуже важко, якщо не неможливо.

Читайте також: WP: Україна розгромила армію Росії, але Путін може думати інакше

Раніше експерт у сфері російської розвідки Андрєй Солдатов розповідав, що президент Росії більше не слухає власну розвідку. Російський автократ проводить чистки серед спецслужб і вважає, що він сам краще знає про ситуацію в Україні, ніж будь-хто.