UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вірастюк розповів, чим хотів би займатися в Раді

Переможець довиборів на Прикарпатті назвав свої пріоритети.

Переможець 87-го округу на Прикарпатті Василь Вірастюк має намір займатися у Верховній Раді питаннями реабілітації ветеранів війни на Донбасі. Ще перед довиборами в парламент він обговорив з президентом України, чи буде держава в разі обрання його народним депутатом підтримувати напрямок реабілітації поранених ветеранів. Він повідомив, що хотів би увійти до складу комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів для просування ідеї про створення мережі реабілітаційних центрів.

"Попередньо, у мене була думка працювати в комітеті Верховної Ради з питань молоді та спорту. Але зараз я розумію, що, можливо, більш доцільно увійти в комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів і саме там разом з депутатами, які свого часу були учасниками бойових дій, рухати вже цей напрямок вперед", - сказав Вірастюк, передає "Інтерфакс-Україна".

"Тому я дійсно йду туди для того, щоб займатися не політикою, а реальними справами", - підкреслив він.

Читайте також: Вибори на Прикарпатті: як політсили реагують на перемогу Вірастюка і поразку Шевченка

Нагадаємо, Центральна виборча комісія на засіданні в понеділок, 5 квітня, прийняла протокол з мокрою печаткою окружної виборчої комісії №87. У документі зафіксована перемога кандидата від «Слуги народу» Василя Вірастюка з результатом 31,25% (15 076 голосів виборців).

28 березня відбулися довибори до Верховної Ради в окрузі №87 в Івано-Франківській області. Більшість виборців голосування проігнорували: явка склала 35,05%.