UA / RU
Підтримати ZN.ua

Військовий аналітик передбачив результат часткової мобілізації у РФ

Росія програла війну ще на етапі планування " спецоперації ".

Росія програла війну в Україні ще на стадії планування так званої "спецоперації", а ситуація щодо часткової мобілізації вже зрозуміла - Росії не вдасться протягом двох місяців набрати понад 100 тисяч військовослужбовців. Про це пише військовий аналітик Агіл Рустамзаде.

"Ситуація з частковою мобілізацією в РФ, можна сказати вже зрозуміла. РФ навіть у перспективі до 2 місяців, не зможе наситити своє угруповання військ в Україні кількістю понад 100.000 військовослужбовців. Дана цифра створить звичайно напругу, але не є критичною для ЗСУ, яка має якісну, а в деяких випадках і кількісну перевагу у вогневих можливостях. РФ цю війну програла ще на стадії планування спецоперації. Залишається відкритим лише одне питання, скільки ще своїх людських душ вона готова кинути в топку цієї війни", - пише Рустамзаде в facebook.

Читайте також: Мобілізація в Україні: чи можуть покарати чоловіків, які не повернулися з-за кордону

Раніше аналітик повідомив про те, що ЗСУ в Херсонській області розпочали активний вогневий вплив із проведенням локальних атак на кількох напрямках, застосовуючи БТГ чисельністю від 600 до 800 осіб.