UA / RU
Підтримати ZN.ua

Від імені Януковича поширили чергову заяву

Визнавши, що в Україні обрали президента, Янукович переказав фейкові новини російського телебачення, а на закінчення згадав про угоду від 21 лютого.

Російське державне агентство ІТАР-ТАСС повідомило чергову заяву від імені екс-президента України Віктора Януковича.

"Більшість українців вважали, що з приходом нової влади політична криза буде подолана, і настане мирний період життя - народ втомився від протистоянь, що вилилися в справжню війну... І ось нарешті сталося! Обраний президент України! І яке ж було здивування, вірніше, шок. Замість миру і стабільності - криваве побоїще", - йдеться в заяві.

У тексті заяви перераховуються неправдиві повідомлення російського телебачення про "звірства" українських військових: "Неможливо було без сліз дивитися на страшні картини: підлітка-хлопця, вбитого осколком міни біля під'їзду житлового будинку, не добежавшего кілька кроків до укриття, сина, що стояв біля тіла вбитої осколком матері, тіла людей, що лежать там, де їх наздогнала смерть".

У заяві також йдеться про угоду Януковича з опозицією від 21 лютого, після підписання якого екс-президент одразу ж втік з України.

"У меморандумі від 21 лютого прописана двостороння відповідальність за мирне врегулювання політичного конфлікту", - йдеться в заяві. !zn

Читайте також:

Український МЗС припинив коментувати заяви громадянина Януковича

Янукович цікавий Порошенко тільки на лаві підсудних

Блаженеший Володимир пізнав на собі методи Януковича: "Часи змінилися, а методи залишилися ті ж"