UA / RU
Підтримати ZN.ua

В Україну прибула двопартійна делегація американських конгресменів

Вони обговорять допомогу Сполучених Штатів.

Члени делегації є як демократами, так і республіканцями.

Члени делегації є як демократами, так і республіканцями.

Посол США в Україні Бріджит Брінк повідомила про прибуття до української столиці делегації членів обох партій американського Конгресу. У своєму повідомленні у соцмережі X вона також розповіла, що до Києва також приїхав голова Комітету з питань розвідки Палати представників.

«Ласкаво просимо до Києва голову Комітету з питань розвідки Палати представників Конгресу США Майка Тернера та двопартійну делегацію у складі Бетті МакКоллум, Ронні Джексона, Тоні Гонзалеса та Джона Джойса», — повідомила Бріджит Брінк.

Читайте також: Держсекретар США Ентоні Блінкен прибув до Києва, аби з’ясувати, як можна допомогти Україні перехопити ініціативу на полі бою

Вона зазначила, що делегація обговорить американську підтримку України та те, як вона допомагає протидіяти російському вторгненню.

Нагадаємо, у лютому Київ відвідала делегація з Конгресу США, на її чолі був Майк Тернер. Проте тоді усі її члени були республіканцями.

Раніше до української столиці приїхав заступник міністра фінансів США Воллі Адейємо. Разом з українськими високопосадовцями він обговорював наступні кроки щодо посилення санкцій проти РФ.