UA / RU
Підтримати ZN.ua

Український адвокат Саакашвілі не зміг потрапити до Грузії — ЗМІ

За даними грузинських журналістів людину, яка назвала себе адвокатом, без пояснень причин повернули в літак.

Український адвокат експрезидента Грузії Михеїла Саакашвілі не зміг потрапити на територію Грузії. Його розвернули грузинські прикордонники відразу після прильоту до Тбіліського аеропорту та відправили назад до Києва. Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на грузинський опозиційний телеканал "Пірвелі ТВ".

У прямому ефірі ведуча вела діалог російською телефоном з людиною, яка назвала себе українським адвокатом Саакашвілі. Він сказав, що грузинські прикордонники забрали у нього паспорт і без пояснення причин повернули до літака, який прямує з Тбілісі до Києва.

«Зараз я перебуваю на борту літака, який прямує з Тбілісі до Києва. Мій паспорт передали командиру літака. Я хотів надати адвокатську допомогу Саакашвілі, але, на жаль, не можу цього зробити. Я повертаюся до Києва і розбиратимуся, чому мене не впустили до Грузії», — заявив співрозмовник телеканалу, який так і не назвав свого прізвища.

Читайте також: Прокуратура Грузії простежила шлях Саакашвілі з України на батьківщину

Раніше повідомлялося, що колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі погодився на проведення консиліуму лікарів, тестів на стан здоров'я, прийняття ліків.