UA / RU
Підтримати ZN.ua

«Україна — це ти!» замість «Зробимо їх разом!»: «Слуги народу» розпочали передвиборчу кампанію

"Українці зможуть обрати на місцевих виборах реальну владу, яка матиме гроші і повноваження зробити життя в містах та селах кращим".

Заступниця голови фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Євгенія Кравчук повідомив про початок передвиборчої кампанії під новим гаслом «Україна — це ти!». Про це вона написав на своїй сторінці в Facebook.

«І вперше за 29 років незалежності це не просто красиві слова. "Слуга Народу" завершила процес децентралізації і відтепер питання розвитку громад, міських чи сільських – вирішуватимуться не в Києві, а на місці. Тобто українці зможуть обрати на місцевих виборах реальну владу, яка матиме гроші і повноваження зробити життя в містах та селах кращим», — написала Кравчук.

За її словами, українці також можуть стати владою, якщо будуть долучатися до вирішення важливих питань громад.

Читайте також: ЦВК звернулась до поліції через велику кількість змін виборчих адрес на Одещині

Як повідомлялося, Ірина Верещук виграла праймеріз від "Слуги народу" та побореться за крісло мера столиці. Верещук вже викликала діючого мера Києва Віталія Кличка на дебати.

Верещук у Верховній Раді IX скликання обіймає посаду голови підкомітету з питань державної безпеки і оборони Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

У Верещук вже є досвід роботи мером – у 2010-му вона працювала на цій посаді в Рава-Руській у Львівській області.