UA / RU
Підтримати ZN.ua

Україна готується до всіх можливих ворожих сценаріїв і зміцнює оборону — Зеленський

Українська влада опрацьовує всі ворожі сценарії, зокрема зміцнює державу по всьому периметру.

Українська влада опрацьовує всі ворожі сценарії, зокрема зміцнює державу по всьому периметру. На цьому у черговому відеозверненні наголосив президент України Володимир Зеленський.

Сьогодні відбулися кілька нарад з військовими і керівником розвідки. За його словами, захисники зберігають максимальну увагу на тому, що готують окупанти.

«Зберігаємо максимальну увагу на тому, що готують окупанти. І на тому, що потрібно нашим воїнам, щоб ефективно протистояти. Причому на всіх напрямках», — підкреслив глава держави.

За його словами, найгарячіше зараз на Донеччині та на сході. Південь звучить рідше, хоча стратегічне значення цих напрямків не менше.

Зокрема, у зверненні Зеленський відзначив за щоденну хоробрість і стійкість у боях прикордонників, які воюють на Донбасі, а також тих, хто боронить північні кордони України.

«Луганський та Харківський прикордонні загони – я дякую вам, хлопці! Дякую всім нашим захисникам і захисницям, які забезпечують охорону півночі нашої держави! Суми, Чернігів, Київ, Житомирщина, Волинь. Оперативно-стратегічне угруповання «Північ», — підсумував президент.