UA / RU
Підтримати ZN.ua

Учасники "автомайдану" передали Азарову свої вимоги

Представники Ради підприємців України передали Кабінету міністрів звернення до прем'єр-міністра за результатами Всеукраїнського автомобільного маршу протесту.

Автори звернення наполягають на тому, щоб прем'єр-міністр України Микола Азаров переглянув стратегію відносин уряду з економічно активною частиною суспільства.

«Ми звертаємося до Вас як до керівника Кабінету міністрів з вимогою зупинити цей терор проти підприємців і взяти під особистий контроль ситуацію, що склалася в економіці через тиск контролюючих органів. Від цієї ситуації вже постраждало соціальне забезпечення громадян, наповнення бюджету, післякризове відновлення економіки, взаємини з інвесторами», - йдеться у зверненні представників Ради підприємців України.

Також, представники Ради підприємців вимагають переглянути підхід до законодавчих ініціатив уряду. «Ми вважаємо, що направляти на розгляд парламенту ініціативи, розроблені кабінетними чиновниками, які зовсім втратили зв'язок з реальністю - не припустимо. Закони повинні розроблятися за реальної а не декоративної участі тих, для кого вони пишуться - людей праці, підприємців, громадських організацій», - йдеться в документі.

У заяві учасників акції протесту також висунуто вимогу негайно відреагувати на репресії з боку правоохоронних органів стосовно учасників Податкового Майдану.

Нагадаємо, Всеукраїнський автомобільний марш протесту проходив із 21-25 березня.

Своєю акцією учасники автопробігу закликали захистити Конституцію, припинити економічні репресії і соціальні експерименти під виглядом реформ, створити умови для розвитку підприємництва та економіки України.

За матеріалами УНІАН