UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Партії регіонів не виключають, що Литвин знову очолить Раду

Лідер фракції Партії регіонів не наполягає на тому, щоб спікером Верховної Ради став представник саме їхньої політичної сили.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає, що у нинішнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина є шанси очолити і наступний парламент.

«З моєї точки зору у Володимира Михайловича (Литвина - ред.), як і в інших кандидатів, які пропонуються, у нього є шанс бути обраним спікером парламенту», - сказав Єфремов на брифінгу в середу в Києві.

Він також зазначив, що зовсім не обов'язково, щоб спікером Верховної Ради став представник саме Партії регіонів.

- Литвин заявив, що не примикав до регіоналів у Раді

«У нас немає такої зашореності, що ми скрізь розставляємо кадри від Партії регіонів. Якщо ця кандидатура буде прийнятна, і вона влаштує всіх, то нас в даному питанні не цікавить політична приналежність», - додав Єфремов.

Як відомо, Володимир Литвин обраний народним депутатом Верховної Ради 7-го скликання у мажоритарному окрузі в Житомирській області.

Чинний глава Верховної Ради раніше прогнозував, що питання про обрання спікера парламенту наступного скликання вирішиться у перший же день його роботи.

У Партії регіонів серед ймовірних претендентів на цей пост називали міністра юстиції Олександра Лавриновича та голову парламентської фракції ПР Олександра Єфремова. !zn

Читайте також:

Литвин упевнений, що його місце в новій Раді займуть на першому ж засіданні

Литвин запропонував заборонити в Раді парасольки і яйця

Литвин запевняє, що будинок у Кончі-Заспі та шкіра ведмедя - це не розкіш