UA / RU
Підтримати ZN.ua

У ВР хочуть звільнити Дубінського з посади заступника глави податкового комітету

«Слуга народу» вже готує постанову.

У Верховній Раді хочуть відкликати з посади заступника та члена комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Олександра Дубінського, підозрюваного у державній зраді. Відповідну постанову мають зареєструвати вже найближчим часом, повідомив народний депутат з «Голосу» Ярослав Железняк.

«Найближчим часом «Слуга народу» внесе постанову в Раду про відкликання депутата Олександра Дубінського з посади заступника та члена Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики», – написав Железняк у Telegram.

Читайте також: Україна досі не запровадила санкції проти Дубінського, хоча обіцяла синхронізацію із санкціями США – Trap Aggressor

13 листопада народному депутату Олександру Дубінському оголосили про підозру у державній зраді та участі у злочинній організації. Слідство встановило, що Дубінський входив до складу злочинної організації, яку сформувало головне управління ГРУ РФ, основним завданням якої було розхитування суспільно-політичної ситуації в Україні та дискредитація України на міжнародній арені. За виконання завдань учасники організації отримували гроші від воєнної розвідки РФ. В ніч на 14 листопада суд відправив Дубінського в СІЗО.

6 листопада Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід Дубінському у справі про схему незаконного виїзду чоловіків за кордон.