UA / RU
Підтримати ZN.ua

У США петиція про звільнення Тимошенко набрала необхідні 100 тисяч голосів

Петицію було передано на розгляд до Адміністрації президента США, до 19 січня треба було зібрати 100 тисяч підписів.

У США під петицією, що закликає американську владу посприяти у звільненні екс-прем'єра України Юлії Тимошенко, на сьогоднішній день вже підписалися понад 105 тисяч осіб.

У зверненні до президента Америки Барака Обами, розміщеному на сайті Білого дому, йдеться про те, що Тимошенко - політичний в'язень, якого слід негайно звільнити з ув'язнення.

Щоб петиція потрапила на розгляд до адміністрації голови американської держави, її за місяць повинні підтримати 100 тис. осіб. Петиція про звільнення Тимошенко з'явилася на сайті Білого дому 19 грудня 2013 року.

Зареєструвати петицію може тільки громадянин США, але підтримати її можуть громадяни інших країн. Для цього необхідно зайти на сайт Білого дому у розділ "Петиції" і зареєструватися. Потім у своїй поштовій скриньці потрібно підтвердити реєстрацію. Після чого знову повернутися на сайт уряду, знайти потрібну петицію і проголосувати.

Раніше петицію проти влади України, зареєстровану на сайті Білого дому у кінці листопада 2013 року, за кілька тижнів підтримали майже 140 тис. осіб. !zn

Читайте також:

Опозиція готується висунути Кличка єдиним кандидатом. Тимошенко згодна

В Європарламенті запевнили, що питання звільнення Тимошенко залишається актуальним