UA / RU
Підтримати ZN.ua

У «Слузі народу» анонсували позачергове засідання Ради наступного тижня

В СН назвали кілька питань, які планують розглянути на позачерговому засіданні.

Верховна Рада 2 листопада планує зібратися на позачергове засідання, повідомила речниця фракції «Слуга народу» Юлія Палійчук. Засідання ініціює президент Володимир Зеленський.

«У вівторок, 2 листопада очікується скликання позачергового засідання Верховної Ради, яке ініціює президент України Володимир Зеленський для розгляду важливих соціальних і медичних питань»,-  написала Палійчук у Telegram.

За її словами, серед питань порядку денного: 

Крім того, за словами речниці «слуг» у порядку денному будуть й інші питання.

Читайте також: На позачерговому засіданні ВР планують розглянути 10 питань щодо євроінтеграції — Стефанчук

Раніше повідомлялося, що на засіданні фракції «Слуга народу», яке планується 1 листопада, депутати розглянуть кадрові ротації у Кабміні та порядок денний пленарних засідань Верховної Ради.

Водночас за даними ZN.UA, кадрові ротації у Кабміні планують провести за рахунок переміщення призначенців усередині системи. За цією схемою пост міністра оборони був запропонований Олексію Резнікову – віцепрем'єр-міністру – міністру з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. Його місце запропоновано народній депутатці із «Слуги народу» Ірині Верещук. А пост міністра соцполітики, який зараз обіймає Марина Лазебна, запропоновано Павлу Рябікіну, який очолює митницю.