UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Путіна відповіли на відмову Зеленського від переговорів президентів. Кажуть, що справжні ультиматуми ще не почалися

Там все ще вірять в те, що Київ погодиться на капітуляцію на російських умовах. 

Сьогодні президент України Володимир Зеленський, заявив, що наразі не бачить сенсу проводити перемовити з російським очільником Владіміром Путіним, позаяк він тільки те й робить, що висуває ультиматуми. Реакція Москви не забарилася. Заступник голови Ради безпеки Дмітрій Мєдведєв заявив, що така поведінка Путіна - дитяча розминка, справжні вимоги він ще не озвучував. 

"Якийсь Зеленський сказав, що він не вестиме діалог з тими, хто висуває ультиматуми. Цьогорічні "ультиматуми" – дитяча розминка перед вимогами майбутнього, - пише Мєдвєдєв на своєму Телеграм-каналі. - І він їх знає: тотальна капітуляція київського режиму за умов Росії". 

Читайте також: В Австрії оцінили ймовірність капітуляції Путіна

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський вже не вперше заявляє, що переговори з Росією на цьому етапі війни є неможливими через невміння Москви адекватно сформулювати свою позицію. 

Тим часом у РФ все ще вважають, що можуть диктувати умови для зустрічі президентів. Так прессекретар російського глави Дмітрій Пєсков нещодавно заявив, що аби ці перемовини відбулися, спершу потрібні фундаментальні домовленості