UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "Народному фронті" очікують нового кандидата на посаду прем'єр-міністра

У соратників Арсенія Яценюка немає жодних протиріч ні з Гройсманом, ні з БПП.

Фракція "Блок Петра Порошенко" має запропонувати нову кандидатуру на пост прем'єр-міністра. Про це заявила заступник голови фракції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, коментуючи інформацію про можливу відмову голови Верховної Ради Володимира Гройсмана очолити новий склад уряду за невиконання низки його кадрових умов.

"Народний фронт" виконав всі домовленості з БПП: відставка Яценюка і фракція НФ готова залишитися в коаліції з прем'єром від БПП. Наші партнери з БПП висунули Володимира Гройсмана. У "Народного фронту" немає жодних протиріч ні з Гройсманом, ні з БПП. Зрив домовленостей щодо уряду Гройсмана відбувається через проблеми кандидата від БПП з фракцією БПП", – написала Сюмар на своїй сторінці у "Фейсбуці".

За її словами, "Народний фронт" вимагає від партнерів негайно назвати нову кандидатуру на посаду прем'єр-міністра і надати інформацію про склад коаліції.

"Чи чекаємо пропозиції щодо кандидатур та складу нового уряду від інших демократичних сил", – додала Вона.

Читайте також: Касько вирішив зайнятися політикою

У свою чергу народний депутат від "Блоку Петра Порошенко" Максим Курячий повідомив, що Володимир Гройсман не виходив з переговорного процесу відносного нового Кабміну. За його інформацією, кадрові питання все ще обговорюються.

При цьому в Адміністрації президента і фракції БПП розглядають можливість формування нового Кабміну на чолі з нинішнім головою фракції Юрієм Луценком.