UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Красноармійську знайшовся зниклий член ТВК

Протягом двох днів член виборчкому не з'являвся на засідання комісії.

Член Красноармійської територіальної виборчої комісії Ярослав Калетник, який зник раніше, знайшовся, повідомив начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"Сьогодні співробітники Красноармійської поліції його знайшли. Причина банальна – посварився з дружиною і поринув у глибокий стан алкогольного сп'яніння", − написав Абсроськин. Він також уточнив, що в даний час Калетник знаходиться у відділенні поліції і дає інтерв'ю журналістам. За словами Аброськіна, член виборчкому в суботу і неділю не виходив на зв'язок з іншими членами ТВК.

Начальник поліції Донецькій області повідомив, що Калетник ще не визначився, чи зможе він взяти участь у вечірньому засіданні ТВК.

Читайте також: ЦВК перед виборами замінила трьох членів Маріупольського міськвиборчкому

Раніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський повідомив про зникнення члена Красноармійської ТВК.

"У нас пропав один член ТВК з Красноармійська. Шукаємо, знайти не можемо. Ну, там є побутові питання, і раніше таке було", – сказав глава ОВГА.

Нагадаємо, 29 листопада в Маріуполі і Красноармійську Донецької області проходять чергові місцеві вибори.

Для їх проведення Верховна Рада ухвалила спеціальний закон у зв'язку з тим, що 25 жовтня, коли на всій території України проходили чергові місцеві вибори, у цих двох містах вони були зірвані через бездіяльність міських виборчих комісій.