UA / RU
Підтримати ZN.ua

У Росії підшукали заміну Мураєву: FT розповідає, кого Кремль хоче поставити "на чолі" України

Царьов вже прокоментував цю інформацією. 

Розвідка США стверджує, що Росія хоче поставити на чолі маріонеткового уряду України колишнього народного депутата Олега Царьова. Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Financial Times. 

За даними ЗМІ, американська розвідка поділилася цією інформацією із Великою Британією, Австралією, Канадою та Новою Зеландією.

Сам Царьов вже прокоментував ці дані, назвавши їх "кумедною ситуацією". 

"Погляньте на мене. Мене навіть не запрошують виступати на [російському] державному телебаченні, тому що я недостатньо важливий. Я директор санаторію в Ялті", - заявив він.

У 2015 році Царьов відмовився від політичної кар'єри. Зараз він керує трьома оздоровчими санаторіями в тимчасово окупованому Криму.

Читайте також: Нам вдалося стримати Росію від вторгнення — Кулеба

Нагадаємо, наприкінці січня МЗС Великої Британії опублікувало пресреліз, у якому було викладено план Росії щодо становлення в Україні маріонеткового проросійського уряду. Роль лідера, на думку британського зовнішньополітичного відомства, Москва відводила проросійському політику Євгену Мураєву.  Радник голови ОП Михайло Подоляк наголосів тоді, що масштаб фігури потенційного "гауляйтера" не повинен стати приводом для нехтування загрозою.